WebHosting


De DomeinenMarkt verhuurt schijfruimte op haar computer die permanent is aangesloten op het internet voor het presenteren van webpagina's. Dit wordt in vaktermen Webhosting genoemd. De huurder van deze schijfruimte krijgt volledige toegang tot zijn webaccount door middel van de Plesk-interface.
Alle accounts zijn zodanig ingericht dat de huurder in staat wordt gesteld de website zelf te beheren en te onderhouden. De huurder krijgt de beschikking over voldoende schijfruimte en dataverkeer, een domeinnaam, volledige CGI-toegang en gratis diverse CGI-scripts, een ongelimiteerd aantal e-mailadressen en autoresponders, on-line bezoekersstatistieken, MS Frontpage extensies, Perl, PHP, etc. Te veel om op te noemen. Tevens kan de huurder, indien gewenst, zijn account uitbreiden.
De DomeinenMarkt levert commerciële Web-serverruimte voor particulieren, kleine-, middelgrote en grote bedrijven. Indien nodig verzorgen en onderhouden wij complete accounts en homepages voor particulieren en bedrijven die zelf geen computer of een Internetaansluiting hebben.


Vragen

Vragen over WebHosting, Dedicated servers en Co-Loatie kunt u stellen via de button: Contact.